top of page
  • sa61772

De 7 meest gemaakte fouten tijdens een verhuizing.

Gaat u binnenkort verhuizen? Verhuizen is erg stressvol en er moet aan veel dingen gedacht worden. Men zegt dat verhuizen één van de meest stressvolle momenten in een mensenleven is. Maar wij hebben iets om u toch enigszins gerust te stellen. Aangezien verhuizen ons vak is en wij dit dagelijks doen hebben wij de meest voorkomende fouten voor u op een rij gezet. U bent namelijk niet de enige die op ziet tegen een verhuizing. Miljoenen mensen ging u voor en al die miljoenen mensen maakten miljoenen fouten.1. Slechte voorbereiding.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Wat moet er allemaal gebeuren tot de verhuisdag? Er zijn veel zaken die moeten gebeuren voorafgaand aan een verhuizing; Kinderen aanmelden op de nieuwe school, telefoon/internet opzeggen, opruimen, verhuisdozen inpakken etc.. etc.. Wij hebben een handige checklist voor u gemaakt waaraan u moet denken voorafgaand aan de verhuizing. Probeer alles op een rijtje te hebben zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan.

2. Meten is weten

U heeft een prachtige op maat gemaakte linnenkast in uw oude woning staan en die wilt u graag meenemen naar uw nieuwe woning. Belangrijk is om goed te meten of uw meubels in uw nieuwe woning kunnen staan. En niet geheel onbelangrijk; kunnen uw meubels wel naar binnen. Past de koelkast eigenlijk wel door de deur? Of kan de prachtige antieke kast wel naar boven? Om nog maar niet te beginnen over de hoekbank. Zorg ervoor dat u dit allemaal van tevoren opmeet en haal meubels die uit elkaar kunnen, ruim van tevoren uit elkaar. Heeft u geen tijd voor het de- en monteren van meubels? De verhuizers van Dijkshoorn Verhuisservice kunnen dit ook voor u uitvoeren.

3. De kwaliteit van de verhuisdozen

De kwaliteit van een verhuisdoos is erg belangrijk! Veel mensen beginnen vaak al met inpakken maar komen er pas later achter dat de dozen van mindere kwaliteit zijn. Bij het stapelen van dozen zakken deze dozen in elkaar… of bij te veel boeken in een doos zakt de bodem eronder uit… Dit zijn natuurlijk problemen die wij willen voorkomen. Daarom zijn de verhuisdozen van Dijkshoorn Verhuisservice altijd bij de verhuisprijs inbegrepen (indien wij de dozen moeten verhuizen). Wij bezorgen de dozen vaak al 6 weken voorafgaand aan de verhuizing en zodoende heeft u dus genoeg tijd om alles in onze stevige dozen te verpakken.

4. Het niet ontwateren van de wasmachine

Iets wat de meeste mensen vaak vergeten met een verhuizing, maar het is erg belangrijk. Een wasmachine ontwateren is een vereiste voor de verhuizing, een wasmachine is namelijk niet zomaar transport klaar. Na het ontwateren van de wasmachine is het belangrijk om de wasmachine vast te zetten met transportbouten.

5. Het niet labelen van verhuisdozen

Op het moment van inpakken denkt men te weten in welke doos alles zit. Echter wordt het een stuk moeilijker als u de nieuwe woning binnenkomt en alle dozen opgestapeld zijn in één ruimte. In deze situatie kunt u niks terug vinden en moeten alle dozen één voor één geopend worden om iets te vinden. Het is daarom erg belangrijk om de dozen goed te labelen. De verhuizers van Dijkshoorn Verhuisservice weten op deze manier ook in welke ruimte de doos thuishoort en we zetten daarom ook alle dozen in de goede ruimtes neer.

Bij Dijkshoorn Verhuisservice worden de stickers ook altijd meegeleverd bij de bezorging van de dozen.

6. In het weekend verhuizen..

Veel mensen willen in het weekend verhuizen. Maar wist u dat de loonkosten op een zaterdag hoger liggen. Hierdoor bent u veel goedkoper uit om op een doordeweekse dag te verhuizen.

7. Het koffiezetapparaat inpakken

Het klinkt misschien stom, maar het koffiezetapparaat kunt u het beste pas op de verhuisdag zelf inpakken. Het is namelijk erg vervelend als u de verhuizers een bakkie koffie wilt aanbieden maar het koffiezetapparaat zit verstopt in één van de vele dozen. De verhuizers van Dijkshoorn stellen het overigens zeer op prijs om een bakje koffie gedurende de verhuisdag te krijgen.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page